Father Founded
Info På Dansk

Velkommen til Father Founded's info side på Dansk. På grund af tid,så er det en forkortet udgave af hjemmesiden. Resten kan læses på engelsk,håbet er at i fremtiden kommer den på Dansk.

Om Father Founded.
Mit navn er Brian Hjort, jeg er 45 år gammel og stifter af Father Founded. Min interesse for at hjælpe folk i Vietnam,startede i 1992,da jeg første gang kom til Vietnam.

I centrum af Ho Chi Minh City/Saigon uden for den Fransk katolske katredral mødte jeg en stor gruppe unge mennesker der så meget udenlandske ud,hvide/sorte med blå øjne og afro hår.De var børn af Amerikanske soldater og Vietnamesiske mødre,efterladt efter krigen.
De prøvede nu at komme til USA via et flygtninge program,ved navn ODP ( Orderly Departure Program ),som var sponsoreret af FN og USA.
Ved at spørge om hvor de boede ,så fandt jeg ud af at de boede i lejr ved navn Amerasian Transit Center i udkanten af Ho Chi Minh city. I lejeren var der fuldt af amerasians,der ventede på interviews,eller på af forlade Vietnam.
I lejeren fik jeg en god Ven Arnold Doan som var amerasian. Senere i 1993 tog jeg til Philipinere for at finde ham,han var rejst til en gennemgangslejr,hvor han lærte engelsk og ventede på hans endelige rejsemål i USA.
Der mødte jeg mange andre amerasians,og blandt andet en amerasian pige ved navn Hang. Hun spurgte mig om jeg kunne hjælpe hendes veninde hjemme i landsbyen i Vietnam,med at findes hendes far.
1995. Tilbage i Vietnam,mødte veninden Ngoc Mai, hun gave mig hendes fars info og foto og bad indtrængende om hjælp til at finde ham. Hjemme igen sad jeg og gloede på billede. Prøvede at kontakte den Amerikanske ambassade, de gav mig adressen på militær arkivet i USA.
Skrev et brev til dem,og fik 4 måneder efter et brev med faderens militær papirer. Via dem stod der hvor han kom fra,og med det fandt jeg en adresse. 
Med adressen, sendte jeg et brev til ham,og fik svar 4 måneder senere,han var glad for at have en datter. 
Så startede lavinen af breve og jeg lavede den første lille kontor og hjemmeside ved navn "Amerasian Relief Agency". Senere lavede jeg det om til " amerasian ChildFind network Inc" sammen med en Vietnam Veteran. Men i 2006 brød jeg ud af det sammenarbejde og skabte "Father Founded" som nu forsætter den linie som jeg har kørt hele vejen.
Ville du læse mere kan du læse den engelske version på " About Father Founded"


Sager/Cases:

I Father Founded hjælper vi Amerasians,Vietnam veterans og andre som kunne være en del af sagen. Her under kan man se hvad det betyder:
Amerasians i Vietnam: Alle de amerasians i Vietnam som søger deres fædre
Amerasians i USA: Alle de Amerasians i USA som søger deres fædre
Fædre søger efter Amerasians: Vietnam vets der leder efter deres amerasian børn
Andre: Amerasians uden for Vietnam eller USA. Søskende eller andre
Fuld Version på engelsk


Donationer/Hjælp:

Father Founded tager ikke imod penge fra dem vi hjælper,vi troer at man hjælper af kærlighed og medmenneskelig og ikke griskhed. Det gør at vi selv må punge ud,og når der ikke er penge,så køre det i lavgear. 
Vi modtager gerne donationer og hjælp fra alle,private,fonde og virksomheder. Alle beløb tages imod med glæde og taknemlighed. Herunder kan man se hvad pengene skal bruges til.

Søgning: At skaffe sig adgang til militær arkiver og folks adresser og telefon numre, er ikke noget som er gratis,det gøres via specielle søgermaskiner som privat detektiver bruger, og der skal betales før informationerne gives.

Interviews i Vietnam.: Mange gange så er kontakten med de Amerasians,som er efterladt i Vietnam, noget af det vigtigste udover at finde fædrerne. Den tillid man opbygger med de mennesker er meget vigtig for at overhoved kunne mødre ny amerasians som har brug for hjælp. Alle kender alle,og når man først er kendt for noget godt så er det nemmere at hjælpe ny amerasians. Så derfor er jeg nød til at kunne rejse til Vietnam,for at møde mine kontakter og dem der har brug for hjælp. Men der er brug for penge til at finansere flybilletter,hotel,oversætter og andre vigtige ting i forbindelse med rejsen.

Reklamering/Oplysning: Noget at det vigtigste ud over det for over er at fortælle omverdnen om amerasians og deres liv,at sørge for de ikke bliver glemt og gemt.Derfor skal det ske igennem medierne og det skal financeres.

Hjælp udover.

Udover dette så har vi brug for folk til at forbedre hjemmesiden,folk der kan skrive,læse,snakke og forstå vietnamesisk, folk der kan hjælpe med Public Relations/markedsføring,folk der er gode til rejse penge.

Donere:

Hvordan kan jeg donere ?

Donationer kan ske ved enten:

1: Western Union Money Transfer,sende penge til mit navn og adresse. Westen Union Moeny Transfer findes i flere større byer eller via nettet på : 
http://www.westernunion.com/info/selectCountry.asp

2: Money Gram,sende penge til mit navn og adresse. Money Gram findes i flere større byer eller via nettet på : http://www.moneygram.com/index.htm

3: Bank overførelse eller checks. Til min bankkonto eller via krosset check.

4: Mobil pay, til mobil nr: 53 69 11 06

5: Paypal. Send til www.paypal.com ,brug email: mail@fatherfounded.org

Fælles for alle 5 er at du skal sende en email til:
brihj@hotmail.com eller en formail, hvor i dit navn,telefon nummer og email. Så ville du modtage besked om hvor og hvordan du kan donere penge.

Kontakt:

Email: brihj@hotmail.com
Mobil: 53691106

 


FreeSiteDesigner.com